Schomstraat 147 - 3582 Koersel
011 42 52 75 - info@blueberryfields.be
ZOMER-OPENINGSUREN
Alle dagen open van 9 tot 20 uur, ook zon- en feestdagen
Welkom bij Blueberry Fields

Welkom bij Blueberry Fields

INFO:

Wanneer u kunt plukken?
Zelfpluk zal pas mogelijk zijn vanaf dinsdag 16 juli (9 tot 17u).
's Zondags en op 15 augustus is er GEEN zelfpluk.
Het kan ook zijn dat er enkele dagen geen zelfpluk is om de bessen opnieuw te laten rijpen.

Check daarom altijd nog even onze website of facebook vooraleer u plannen maakt om te komen plukken. Bellen kan ook: 011 42 52 75.
Blueberry fields is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het verbouwen en (ambachtelijk) verwerken van blauwbessen. Ons bedrijf grenst aan het Limburgse natuurgebied "De Vallei van de Zwarte Beek". In combinatie met de bessenplantages biedt dit mogelijkheden voor prachtige wandelingen om te onthaasten en volop van de natuur te genieten.

Open-deur-dagen zat 13 – zon 14 juli 2019

Open–deur-dagen zat 13 – zon 14 juli 2019

Wij nodigen u van harte uit op onze open-deur-dagen op zaterdag 13 en zondag 14 juli, telkens van 9u tot 20u. Ons hele team wil u dit weekend onderdompelen in de blueberrysfeer en een pop-up-muziekband zal voor aangepaste zonnige klank zorgen...

Lees verder>
Meer over Blueberry Fields

Rond de boerderij, tussen de plantages loopt een uniek bosbessenleerpad, een groene wandeling en een bomenwandeling. Tijdens een bewegwijzerde wandeling krijgt u een hoop informatie over de wereld van blauwbessen. Bruggen, beekjes, bomen, hagen, vele soorten vogels, rust, zuivere lucht en idylische plekjes. Blueberry fields ligt op slechts 1,5 km van het Limburgse fietsroute netwerk.

Op onze facebook-pagina kunt u alle nieuwtjes volgen, onze meest recente foto's en filmkes bekijken, vragen stellen, berichten achterlaten, enz.


Boer@Work op bezoek bij Blueberry Fields

Boer@Work - Blueberry fields from PlattelandsTv on Vimeo.

This video will be embedded at 640 pixels wide.