Groepsbezoek

Groepsbezoeken

Graag nodigen wij u uit om met een groep mee te komen genieten van de cadeaus die de natuur te bieden heeft op ons domein.

Voor meer informatie, afspraken of reservering kunt u ons bellen: 011 42 52 75 of 0474 49 46 97 (Nele).

Reserveringen zijn ook mogelijk via onderstaand formulier.

Onze brochure kunt u hier downloaden.

Alle informatie over bedrijfsbezoeken in groep vindt u hieronder.

luchtfoto domein

Het domein

Domein Blueberry Fields ligt in de vallei van de Zwarte Beek in Beringen (Koersel), weg van alle drukte. Het bedrijf is een buitenbeentje in de fruitwereld. Tweeëntwintig hectaren vormen samen een puur-natuurpark met begraasde weides, verdoken vijvers, een zeldzaam bos met veenmos, en, afwisselend als een lappendeken: 12 ha met plantages van blueberries. Een bezoek aan Blueberry Fields is: ongekend onthaasten langs beekjes, bruggetjes en vlonderpaden, onder eiken van honderden jaren oud, op enkele meters van het leefgebied van reeën, torenvalken en everzwijnen en .. wie weet, de wolf.

Wanneer bezoeken

Groepsbezoeken kunnen 7 dagen op 7, van mei tot en met september. Het plukseizoen van de blauwbessen is van midden juni tot midden september. Voor een onthaastend bezoek voorziet u best 2u tot 2,5u.

IMG_4544

Verloop van het bezoek

Bij aankomst wordt de hele groep verwelkomd. Een professionele gids vergezelt u doorheen de plantages. Voor of na de rondwandeling kan iedereen iets drinken op het terras. U hebt de keuze uit verschillende arrangementen om uw uitstap aan uw persoonlijke wensen aan te passen. Als afsluiter kunt u kennis maken met ons hele gamma gezonde, lekkere en ambachtelijke blueberry-producten.

Hoe is Blueberry Fields ontstaan? Hoe gezond zijn blauwbessen? Waar groeien ze? Hoe worden ze geplukt? U komt het allemaal te weten tijdens uw bezoek

IMG_4545

Tarieven 2021

U kunt kiezen uit de volgende arrangementen:

Begeleidende gids – € 60,00 per gids

Eén gids per groep van 25 personen.

 

Arrangement 1 – € 3,70 per persoon

Hiervoor krijgt elke persoon een consumptie (koffie, bosbesthee of frisdrank) en een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

 

Arrangement 2 – € 3,90 per persoon

Hiervoor krijgt elke persoon een gezonde en frisse bosbessendrank “BLOE AAIS”, een ijsje met één van onze ambachtelijke producten en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

 

Arrangement 3 – € 4,50 per persoon

Hiervoor krijgt elke persoon een koffie of bosbesthee en een stuk bosbessentaart en een origineel en praktisch aandenken aan de uitstap.

 

Broodjes-lunch – € 6,00 per persoon

Hiervoor krijgt elke persoon 3 verschillend belegde broodjes, koffie of frisdrank.

 

Zo u dit wenst, kan het bedrijf, na afspraak, zorgen voor een broodjeslunch: handig bij een goed gevuld dagprogramma. Onze “picknick-lunch” hebben al velen vóór u erg “gesmaakt”.

Wilt u een meer uitgebreide lunch? Contacteer ons voor meer inlichtingen via mail of telefoon.

IMG_4515

Reserveren

Om zeker te zijn dat uw bezoek kan doorgaan op de door u gewenste dag, vragen wij u om TIJDIG TE RESERVEREN via onderstaand formulier of via telefoon: 011 42 52 75 of 0474 49 46 97 (Nele)

  Formule

  Gids

  Betaling

  Betaling (voor de hele groep samen) voor gids en arrangement gebeurt ter plaatse. Betalen met de kaart is mogelijk.

  gids met groep

  Praktisch

  Opgelet: het is mogelijk dat er op eenzelfde dag meer dan één groep op bezoek komt. Om alle bezoeken voor iedereen vlot te laten verlopen, vragen wij dan ook dat u zich stipt zou willen houden aan uw uur van aankomst.

  Blueberry Fields is voor het grootste deel een “buiten-bedrijf”. In normale omstandigheden zijn onze wandelwegen perfect begaanbaar: ofwel zijn ze verhard ofwel voorzien van een laag houtsnippers om droog te blijven. Bij regen voorziet het bedrijf paraplu’s voor de ganse groep.

  Hebt u nog vragen, aarzel niet om ons te contacteren!

  IMG_4608

  Een dagje Beringen

  Wenst u een hele dag door te brengen in Beringen? Dat kan perfect. Een bezoek aan Blueberry Fields kunt u combineren met een bezoek aan be-Mine, de avonturenberg, het mijnmuseum, …

  Meer info:
  www.toerismeberingen.be
  tel. +32 (0)11 42 15 52