Blueberry Fields Opendeurdagen 13 en 14 juli 2019

Geachte Mevrouw,
Geachte Heer,

Wij nodigen u van harte uit op onze open-deur-dagen op zaterdag 13 en zondag 14 juli, telkens van 9u tot 20u. Ons hele team wil u dit weekend onderdompelen in de blueberrysfeer en een pop-up-muziekband zal voor aangepaste zonnige klank zorgen. Zomer: dat betekent blueberries, Blueberry Fields en tijd maken om te onthaasten. Om u nog meer dit zomergevoel te laten ervaren hebben wij onze openingsuren verlengd:

in juli en augustus is domein Blueberry Fields alle dagen (ook weekend en feestdagen) open van 9u tot 20u.

Elke avond wordt tussen 17u en 20u een “Blueberry Fields Early Evening”. “Early evening” betekent: “op een gezellige manier de dag afsluiten en de avond beginnen”. Dit geeft u de kans om wat langer “te blijven plakken” of om na de dagtaak nog eens langs te komen om de beslommeringen van de voorbije dag weg te werken in een vakantiesfeer. Dit kan op ons terras met een ijsje, drankje of aperitief, of een hapje van de “Blueberry Foodtruck”. Uiteraard kunt u ook tot 20u terecht voor bessen.

Blueberry Fields Opendeurdagen 13 en 14 juli 2019

Ons motto is deze zomer: stop de tijd ! Zet de tijd even stil, zet uw smartphone uit, maak tijd voor uzelf en geniet van alle cadeaus van de natuur die het domein te bieden heeft. Om u hier aan te herinneren staan alle klokken en wekkers die u ziet bij Blueberry Fields (en het zijn er veel) … stil.

Hebt u thuis nog een oude wekker? Breng hem mee: met de verzamelde “collectie” maken we zo mogelijk later een “kunstwerk”.


ZELFPLUK

Ook dit jaar zult u zelf kunnen komen bessen plukken. De organisatie van de zelfpluk laat zich moeilijk voorspellen omdat wij afhankelijk zijn van het weer en rekening moeten houden met het aantal mensen dat dagelijks komt. Of zelfpluk mogelijk is of niet kunt u dagelijks terugvinden op facebook, of u kunt ook bellen voor informatie: 011 42 52 75 tijdens de openingsuren. Liefst geen mailtjes voor informatie, omdat het beantwoorden veel tijd kost.


GOED OM WETEN

Om het “blueberry –zomergevoel” nog intenser te maken, organiseren wij in juli en augustus regelmatig activiteiten. Info hierover wordt regelmatig meegedeeld via facebook.

Vriendelijke groeten van bij de blueberries !

Het hele team van

Welkom bij blueberry Fields
Blueberry Fields Opendeurdagen 13 en 14 juli 2019

Schomstraat 147 • 3582 Koersel • tel. 011/42.52.75
info@blueberryfields.bewww.blueberryfields.be